Casperle Logo


Wie zijn wij

Casperle is een leuke kinderboekwinkel met toptitels en deskundig advies. In de winkel kun je de volgende mensen treffen.

Oliver heeft in 2008 bedacht dat het pand aan het Sarphatipark 99 de ideale plek is voor een kinderboekenwinkel. Hij is eigenaar van Casperle, dus het bleef niet bij het idee.  

Sjoukje is als vriendin van Oliver mede-eigenaar en 'chef' activiteiten. Als je een leuk idee hebt voor een activiteit, een feestje of de winkel als podium voor jouw kunst wilt gebruiken dan zorgt zij dat dat gaat gebeuren.

Anne is eigenlijk topfotograaf maar omdat ze gek is op kinderboeken staat ze bijna elke donderdag in de winkel. Je herkent haar aan het blonde haar.

Ook kun je Egon en JanneMaaike regelmatig in onze winkel tegenkomen. Egon’s grote hobby is poppenkast spelen (www.1001gracht.nl) en (bijna) elke laatste woensdagmiddag van de maand geeft hij een voorstelling in de winkel.

Tenslotte: we hebben erg ons best gedaan om er een mooie winkel van te maken. En dat is gelukt. Met hulp van Robbert de Goede die het ontwerp met organische ronde vormen, spectaculaire zitjes en boekenlampen voor zijn rekening heeft genomen. 


winkel5


Casperle Internet

Ontvang ook de
Casperle Krant!